• Tom Holland și Amanda Seyfired vor interpreta rolurile principale în noul film lansat de Apple TV+, „The Crowded Room”.
  • „The Crowded Room” este un thriller psihologic, de 10 episoade, bazat pe povestea adevărată a lui Billy Milligan, un tânăr diagnosticat cu tulburare disociativă de identitate.
  • Billy Milligan a devenit prima persoană din America, eliberată pentru o crimă majoră.

Actorii Tom Holland și Amanda Seyfired vor interpreta rolurile principale în noul film lansat de Apple TV+, „The Crowded Room”, un thriller psihologic de 10 episoade, bazat pe povestea adevărată a lui Billy Milligan, un tânăr, care a făcut istorie atunci când a devenit prima persoană din America, eliberată pentru o crimă majoră, după ce a fost diagnosticat cu tulburare disociativă de identitate, relatează Entertainment Weekly.

„Este un serial care te va purta prin răsturnări de situație. Nu vei ști niciodată unde te afli sau ce se întâmplă și apoi totul va ajunge la o concluzie miraculoasă spre final”, a declarat Holland.

„Este o poveste despre suferință. Este o poveste despre dragoste. Este o poveste despre trădare. Și, mai presus de toate, este o poveste despre determinarea unui tânăr copil de a supraviețui.”

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS

Acțiunea se petrece în 1979, în orașul Manhattan, serialul fiind este construit în jurul unei serii de discuții între investigatorul Rya Goodwin (Amanda Seyfried) și Danny Sullivan (Tom Holland), care a fost ridicat de poliție pentru comiterea unei „crime șocante”. Pe măsură ce Goodwin îl interoghează pe Sullivan, ea ajunge să înțeleagă că acesta este un personaj mult mai complicat decât a crezut la început.

Primele trei episoade din „The Crowded Room” vor fi disponibile pe Apple TV+ pe 9 iunie. Apoi, Apple TV+ va adăuga câte un episod nou pe săptămână.

Serialul se bazează pe o poveste adevărată de viață

Serialul se bazează pe cartea de non-ficțiune din 1981 „The Minds of Billy Milligan”, a scriitorului american premiat, Daniel Keyes. Cartea detaliază povestea adevărată a lui Milligan, un tânăr care a fost arestat pentru că ar fi comis numeroase infracțiuni, inclusiv viol și jaf armat.

Cazul lui Milligan a captat atenția națională în anii ’70, atunci când a fost diagnosticat cu schizofrenie acută și tulburare disociativă de identitate. Acesta a fost supus la mai multe teste, inclusiv teste de IQ și ECG, care au demonstrat variații semnificative în funcționarea sa cerebrală, de la o funcționare aproape de geniu până la una similară cu cea a unui copil.

Echipa sa de apărare a argumentat că Milligan era bolnav mintal și a reușit să obțină un verdict în cauză.

Citește și: