• O înregistrare video pare să îl arate pe ASAP Rocky cum se împinge în oameni pentru a sări peste o barieră, înainte de Met Gala.
  • O utilizatoare Twitter, care se afla în mulțime, a distribuit un selfie în care a spus că rapperul a „sărit peste” ea.
  • ASAP Rocky și partenera sa, Rihanna, au fost prezenți la Met Gala.

Înainte ca Rihanna să își facă intrarea la Met Gala, ASAP Rocky a fost cel care a creat vâlvă. Rapperul i-a surprins pe spectatori luni, când a sărit peste o baricadă pentru a intra în hotelul „Carlyle” din New York, înainte de evenimentul de modă, scrie Insider. Reprezentanții lui ASAP Rocky nu au răspuns imediat pentru a comenta videoclipul, care are 1,4 milioane de vizualizări la momentul acesta.

La scurt timp după ce imaginile au devenit virale, femeia a cărei față a fost atinsă de Rocky a dezvăluit pe Twitter că este Madelyn Llanes, în vârstă de 21 de ani, din Long Island, New York. „ASAP Rocky tocmai a sărit literalmente peste mine”, a scris ea pe Twitter alături de un selfie cu ochelarii ei ușor strâmb. „Simțisem că cineva mă bate pe umăr, așa că m-am întors și am văzut că era el, dar creierul meu nu a înțeles pe deplin că era el”, a spus ea.

Llanes a declarat că Rocky i-a spus: „Iubito, trebuie să trec”. Ea a mai adăugat: „Pur și simplu s-a împins în sus și apoi a sărit și m-a apucat pe mine și pe tipul de lângă mine în timp ce o făcea”. „După ce a sărit, a mulțumit, iar apoi a râs. Ulterior, a intrat înăuntru și atunci mi-am dat seama pe deplin că era el”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Unii oameni din mediul online nu au rezonat cu fata. Unul dintre ei a scris: „Și-a pus toată greutatea pe biata femeie!”. Un alt utilizator a luat în serios situația: „Puterea celebrității este să folosești fața cuiva ca pe o trambulină, iar ei să se uite la tine cu admirație la ea”. O persoană care a susținut că a fost prezentă la eveniment a surprins o perspectivă diferită a săriturii lui A$AP Rocky. Utilizatorul a fost surprins de cât de aproape a fost rapperul de ei.

„The Carlyle” este un hotel popular printre celebritățile care participă la Met Gala, potrivit Cosmopolitan. Este locul în care multe dintre participantele la Met Gala își vor dezvălui look-urile pentru eveniment înainte de a ajunge la Muzeul Metropolitan de Artă din apropiere, locul unde se desfășoară celebra gală. Hotelul din Manhattan a fost, de asemenea, un favorit al familiei regale Prințesa Diana, Prințul Harry și Meghan Markle.

Citește și