• Serena Williams i-a spus fiicei sale că va fi sora mai mare, într-un videoclip adorabil postat marți pe canalul ei de Youtube.
  • Tenismena a dezvăluit că este însărcinată cu al doilea copil pe covorul roșu de la Met Gala, la începutul acestei luni.
  • Clipul, intitulat „Olympia’s Surprise’, a început cu Serena arătând camerei un prim-plan al unui test de sarcină pozitiv, dezvăluind că era „super fericită”.

Serena Williams i-a spus fiicei sale că va fi sora mai mare, într-un videoclip adorabil postat marți pe canalul ei de Youtube. Vedeta tenisului, în vârstă de 41 de ani – care a dezvăluit că este însărcinată cu al doilea copil pe covorul roșu de la Met Gala, la începutul acestei luni – a documentat momentul în care i-a spus Olympiei, în vârstă de cinci ani, vestea cea mare, scrie Daily Mail.

Clipul, intitulat „Olympia’s Surprise’, a început cu Serena arătând camerei un prim-plan al unui test de sarcină pozitiv, dezvăluind că era „super fericită”.

Serena a rememorat apoi o întâmplare amuzantă, spunând în fața camerei că Olympia nu știa încă că este însărcinată, dar a făcut-o „grasă” și era „stresată” de creșterea ei în greutate.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Mai târziu, în videoclip, sportivei i s-a alăturat soțul ei, Alexis Ohanian, în vârstă de 40 de ani, în timp ce îi dădeau vestea fetiței, care a fost foarte fericită și a început să alerge și să țipe de emoție.

„Olympia nu știe acum că sunt însărcinată, dar m-a făcut grasă și apoi a devenit foarte stresată”, a spus ea în fața camerei.

Citește și: