• EA Sports a prezentat luni seară primul trailer pentru simulatorul de fotbal care ia locul seriei FIFA.
  • EA Sports FC 24 se va numi jocul și va fi lansat în luna septembrie.
  • Prezentarea completă a jocului va avea loc joi, pe 13 iulie.

Seria de jocuri FIFA este de acum doar în istorie. După 30 de ani, gamerii vor avea un nou simulator pe mâini, asta după ce producătorul de jocuri și forul internațional au încheiat parteneriatul. Se va numi EA Sports FC 24, iar primul clip din joc tocmai a fost prezentat. Este însă doar un mic teaser: prezentarea integrală va avea loc joi, scrie Mirror.

De ce nu se numește FIFA 24?

Parteneriatul de 30 de ani cu FIFA se încheie în sfârșit cu ediția din acest an.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

New York Times a raportat anul trecut că această legătură profitabilă nu va fi prelungită dincolo de sezonul 2022/23, după ce cele două companii nu au reușit să cadă de acord asupra unei reînnoiri.

În trecut, se pare că FIFA ar fi câștigat aproximativ 150 de milioane de dolari pe an de la EA Sports pentru drepturile de utilizare a mărcii oficiale a organizației. Cu toate acestea, atunci când acordul a fost reînnoit anul trecut, FIFA dorea să dubleze suma pe care o primește de la cel mai mare partener comercial al său.

Cel mai recent contract dintre EA Sports și FIFA a fost semnat în 2012 și multe s-au schimbat în deceniul care a trecut. Cu un nou nume la orizont, fanii vor fi nerăbdători să vadă dacă următoarea mare schimbare va fi în bine.

Citește și

Trei liste ascunse pe telefonul tău care arată tot ce știe Google despre tine. Cum le poți accesa

Câți ruși au murit în Ucraina? O nouă analiză arată ce informații ar putea ascunde Moscova

VIDEO. Drake, nevoit să își întrerupă concertul din cauza fanilor care aruncau cu sutiene: „Simt că sunt la serviciul de curățenie”