• Concertul „Eras” al lui Taylor Swift din Lisabona a fost marcat de haos, cu fanii doborând un gard după ce au așteptat ore în șir în căldură.
  • Aproximativ 200 de fani au forțat intrarea, provocând panică în rândul personalului de securitate.
  • Temperaturile ridicate și întârzierile au agravat situația. Paramore a început concertul după ora 19:00, iar Taylor Swift a urcat pe scenă la ora 20:00.

Turneul „Eras” al lui Taylor Swift din Lisabona a fost marcat de haos vineri, când fanii furioși au dărâmat un gard după ce au așteptat ore în șir în căldura toridă, scrie Daily Mail.

Taylor Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a început etapa europeană a turneului Eras pe 9 mai la Paris și a continuat în Portugalia în acest weekend. Cu toate acestea, primul ei concert din Portugalia nu a decurs conform așteptărilor. Fanii entuziasmați au fost lăsați să aștepte afară timp de 45 de minute pentru a intra pe stadion.

Una dintre fane a spus: „Așteptăm la coadă de o oră și jumătate și tocmai am ajuns până la stadion și apoi am fost trimiși afară. Suntem tratați ca vite. Este un haos absolut.”

Recomandări

CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL
PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL
CELINE DION: MĂ VOI ÎNTOARCE
ZELENSKI CÂȘTIGĂ PRIMA RUNDĂ

Se pare că aproximativ 200 de fani au forțat porțile de securitate și au intrat pe stadion, înspăimântând personalul de securitate. Înainte de concert, cozi masive de fani s-au format în afara arenei din cauza întârzierii, iar fanii frustrați au început să strige la personal: „Lăsați-ne!”.

Porțile trebuiau să se deschidă pentru cei cu bilete standard la ora 16:00, dar fanii nu au fost lăsați să intre până la ora 16:45. Un membru al personalului de la stadion a spus: „Au fost o mulțime de oameni care împingeau. Au dărâmat gardul. Erau doar doi paznici afară, așa că a trebuit să instalăm securitate suplimentară pentru a face față fanilor agitați. Fanii erau isterici din cauza întârzierii.”

Trupa rock Paramore a deschis concertul după ora 19:00, deși biletele indicau că spectacolul ar fi trebuit să înceapă la ora 18:00. Temperaturile de pe stadion au fost foarte ridicate, ajungând la 66 de grade, când Taylor a urcat în cele din urmă pe scenă la ora 20:00.

Inițial, securitatea avea o regulă strictă de interzicere a sticlelor de apă în arenă, dar din cauza așteptării lungi în căldură, au permis intrarea sticlelor de apă pe stadionul cu acoperiș deschis.

Taylor Swift nu și-a cerut scuze fanilor pentru întârziere sau așteptare, însă le-a mulțumit spunând: „Este prima dată când vin în Portugalia și așa ne primiți. Când am ieșit prima dată pe scenă și am văzut mulțimea, mi s-a tăiat respirația. Inima îmi bătea atât de repede. M-ați făcut să mă simt atât de iubită. Mulțumesc foarte mult”.

Citește și