• Gigi Hadid a călătorit cu un jet privat către Insulele Cayman. La aterizare, vameșii au descoperit în bagajele ei mariajuana și accesorii pentru fumat. Modelul a spus că sunt doar pentru uz personal, dar a fost arestată.
  • Hadid a călătorit cu marijuana cumpărată legal, utilizând o licență medicală în New York City. Pe 12 iulie, Hadid și prietena sa, Leah Nicole McCarthy au pledat vinovate în instanță și au primit fiecare o amendă de 1.000 de dolari.
  • Incidentul nu i-a stricat, însă, vacanța. Modelul a postat pe Instagram un videoclip în care se bucură de soare, cu mesajul „Totul e bine când se termină cu bine”.

Gigi Hadid a fost arestată în Insulele Cayman săptămâna trecută și este acuzată de posesie de marijuana, scrie Insider.

Potrivit unui reprezentant al lui Hadid, aceasta călătorise cu marijuana achiziționată legal, utilizând o licență medicală în New York City. De asemenea, marijuana este legală pentru uz medical în Grand Cayman începând din 2017.

A călătorit cu un jet privat către insule. La aterizare, vameșii au descoperit în bagajele ei mariajuana și accesorii pentru fumat. Modelul a spus că sunt doar pentru uz personal, dar atât ea, cât și partenera sa de călătorie, Leah Nicole McCarthya au fost arestate pe Aeroportul Internațional Owen Roberts.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Gigi Hadid a fost arestată și ulterior eliberată

Hadid a fost transferată la Royal Cayman Islands Detention Center și ulterior eliberată în așteptarea procesului penal. Conform informațiilor furnizate de Cayman Marl Road, Hadid și McCarthy au pledat vinovate în fața instanței pe 12 iulie și au fost amendate cu câte 1.000 de dolari fiecare.

„Totul e bine când se termină cu bine”

Câteva ore mai târziu, Gigi a glumit despre incident, prin intermediul unei postări pe instagram.

„Totul e bine când se termină cu bine”, a scris modelul pe Instagram, alături de un videoclip de pe o plajă tropicală, unde aceasta se relaxează alături de prietenii săi.

Citește și: