• Kim Kardashian a vorbit despre responsabilitatea de a fi sprijinul lui Kanye West în timpul căsniciei lor și cum aceasta a avut un impact negativ asupra ei.
  • Vedeta de reality-show a recunoscut că s-a simțit copleșită de situație și a avut temeri că va fi prinsă într-un ciclu nesfârșit al încercărilor de a-l ajuta pe Kanye.
  • Kim Kardashian a remarcat că divorțul a fost dificil, deoarece a realizat că persoana pe care o iubea și cu care avea o familie este diferită de cea pe care o cunoștea în trecut.

Kim Kardashian a vorbit deschis despre sfârșitul căsniciei sale cu Kanye West, afirmând că rapperul avea nevoie să se confrunte singur cu consecințele acțiunilor sale.

Vedeta de reality-show, în vârstă de 42 de ani, care a fost într-o relație cu Kanye timp de 10 ani, a recunoscut că inițial a încercat să fie sprijinul acestuia în momentele dificile. Kim a afirmat că s-a simțit copleșită de situație și că-i era teamă că va fi prinsă în această dinamică pentru tot restul vieții.

„Înainte obișnuiam să alerg și să încerc să rezolv totul în urma lui, spunându-mi că va fi bine, că trebuie să-i mai acord o șansă. Am petrecut multe ore din zi încercând să-l ajut”, a povestit Kim în noul episod din reality show-ul, The Kardashian.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Răspunsul mamei sale, Kris, a fost: „De aceea ai divorțat”.

Kim a mărturisit că este extrem de dificil să vezi cum cineva pe care l-ai iubit și cu care ai format o familie este atât de diferit față de persoana pe care o știai.

Kim Kardashian și Kanye West au împreună patru copii: North, în vârstă de nouă ani, Saint, în vârstă de șapte ani, Chicago, în vârstă de cinci ani, și Psalm, în vârstă de patru ani.

Citește și: