• Filmul îi are în rolurile principale pe Gillian Anderson în rolul fostei prezentatoare de știri de la BBC, Rufus Sewell în rolul Ducelui de York.
  • Bazată pe cartea lui McAlister, Scoops, drama descrie modul în care a fost pus la cale interviul și cum s-a desfășurat acesta.
  • În 2019, o declarație a Palatului Buckingham a precizat că prințul Andrew a fost suspendat din funcțiile publice „pentru viitorul apropiat”.

Netflix a lansat primul trailer pentru Scoop, filmul care prezintă celebrul interviu acordat de prințul Andrew lui Emily Maitlis în cadrul emisiunii Newsnight, scrie The Independent.

Filmul îi are în rolurile principale pe Gillian Anderson în rolul fostei prezentatoare de știri de la BBC, Rufus Sewell în rolul Ducelui de York și Billie Piper în rolul lui Sam McAlister, producătorul care a obținut interviul din 2019.

Bazată pe cartea lui McAlister, Scoops, drama descrie modul în care a fost pus la cale interviul și cum s-a desfășurat acesta.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
@dailymailuk The first trailer for the highly-anticipated Netflix film ‘Scoop,’ which dramatises the ‘car-crash’ Prince Andrew Newsnight interview with Emily Maitlis. Starring Gillian Anderson as Emily Maitlis, Rufas Sewell as Prince Andrew and Billie Piper as Sam McAlister, the Newsnight producer who secured the notorious interview in 2019. #princeandrew #newsnight #princeandrew #newsnightinterview #scoops #scoop #scoopnetflix #netflix #emilymaitlis #sammcalister #billiepiper #gilliananderson #rufussewell ♬ original sound – Daily Mail UK

În interviul din viața reală, Maitlis l-a întrebat pe Prințul Andrew despre afirmațiile Virginiei Giuffre, care a declarat că a fost obligată să facă sex cu el de mai multe ori când avea 17 ani, la ordinele lui Jeffrey Epstein. Prințul Andrew a negat aceste afirmații în timpul interviului.

Discuția, în care Prințul Andrew a făcut o serie de afirmații – inclusiv insistând că nu putea fi cu Giuffre în momentul presupusei întâlniri pentru că lua masa la un Pizza Express din Woking și că o afecțiune medicală l-a împiedicat să facă acest lucru – a căpătat de atunci notorietate și este recunoscut că i-a stânjenit pe membrii familiei regale.

Interviul a fost descris ca fiind un „accident de mașină”, iar la 20 noiembrie 2019, o declarație a Palatului Buckingham a precizat că prințul Andrew a fost suspendat din funcțiile publice „pentru viitorul apropiat”.

Citește și