• Documente judiciare arată că Jeffrey Epstein ar fi făcut înregistrări sexuale cu prințul Andrew, Bill Clinton și Sir Richard Branson.
  • Ducele de York a negat cu vehemență orice abuz.
  • Un judecător american a ordonat ca sute de documente să fie desecretizate ca parte a plângerii civile a lui Giuffre.

Documente judiciare arată că Jeffrey Epstein ar fi făcut înregistrări sexuale cu prințul Andrew, Bill Clinton și Sir Richard Branson, scrie Sky News.

Sarah Ransome, care spune că a fost o victimă a lui Epstein, a scris despre afirmațiile potrivit cărora ducele de York, fostul președinte american și omul de afaceri au fost filmați de Jeffrey Epstein.

Andrew a negat cu vehemență orice abuz.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
NOKIA RELANSEAZĂ MODELUL 3210

În numele lui Sir Richard, o purtătoare de cuvânt a Virgin Group a declarat: „Într-un reportaj din New Yorker publicat în 2019, Ransome a recunoscut că a „inventat” casetele. „Putem confirma că afirmațiile lui Sarah Ransome sunt nefondate”.

Ducele s-a retras din viața publică și nu-și mai folosește titlul de Alteță Regală după controversa legată de prietenia sa cu Epstein.

Prințul a plătit milioane de lire sterline pentru a soluționa un proces civil cu Virginia Giuffre, care l-a acuzat că a agresat-o sexual când avea 17 ani.

El a susținut că nu a întâlnit-o niciodată pe Giuffre.

Un judecător american a ordonat ca sute de documente să fie desecretizate ca parte a plângerii civile a lui Giuffre, soluționată anterior împotriva lui Maxwell, care a fost depusă în 2015.

Ransome a spus: „Când prietena mea a întreținut relații sexuale cu Clinton, Prințul Andrew și Richard Branson, casetele cu sex au fost de fapt filmate de Jeffery.

A reușit să pună mâna pe câteva înregistrări ale casetelor sexuale, care identifică clar fețele lui Clinton, Prințul Andrew și Branson care au întreținut relații sexuale cu ea.

Epstein nu a fost văzut în niciuna dintre înregistrări. Am reușit în cele din urmă să o conving să îmi trimită o parte din înregistrările video pe care le-a păstrat, implicându-i pe toți cei trei bărbați menționați mai sus.”

Eu pot confirma că am văzut dovezile acestor acte sexuale, care îi identifică clar pe Bill Clinton, Prințul Andrew, Richard Branson întreținând relații sexuale cu prietena mea.

Când prietena mea a avut în cele din urmă curajul să vorbească și a mers la poliție în 2008 pentru a raporta ceea ce s-a întâmplat, nu s-a făcut nimic și a fost complet umilită de departamentul de poliție unde s-a dus să raporteze ceea ce s-a întâmplat cu Epstein, Clinton, Branson și Prințul Andrew.”

Citește și