• Continuarea filmului „Bird Box” este aproape gata de lansare.
  • Netflix a lansat teaserul pentru „Bird Box Barcelona”.
  • „Bird Box Barcelona” începe să fie difuzat pe 14 iulie.

Netflix a lansat trailerul oficial pentru „Bird Box Barcelona”. Acțiunea filmului are loc în Barcelona, Spania și este descris ca fiind „o extindere” a primei producții. Georgina Campbell (Barbarian), Diego Calva (Babylon) și Mario Casas fac parte din noua distribuție de personaje care se luptă să supraviețuiască, scrie People.

Trailerul îți prezintă ,,mii de entități misterioase” care au ajuns în Europa, Spania, gata să cucerească lumea. Între timp, într-o stație de metrou, oamenii interacționează cu o astfel de creatură, care îi face să sară în fața unui tren.

Josh Malerman a scris în 2014 romanul Bird Box, după care a fost adaptat primul film. Acesta a publicat în 2020 o continuare a romanului său original, intitulată Malorie. Cartea este plasată la 12 ani după prima poveste și nu pare să aibă un scenariu similar cu „Bird Box Barcelona”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Sandra Bullock a interpretat-o pe Malorie în primul film, jucând rolul unei mame care încearcă să își protejeze copiii în timp ce planeta este invadată de creaturi tulburătoare.

Despre ce este Bird Box Barcelona?

„După ce o forță misterioasă decimează populația lumii, Sebastian trebuie să navigheze în propria sa călătorie de supraviețuire pe străzile dezolante ale Barcelonei”, se arată într-un sinopsis oficial al filmului. „Pe măsură ce formează alianțe neliniștitoare cu alți supraviețuitori și încearcă să scape din oraș, o amenințare neașteptată și chiar mai sinistră crește”.

Bird Box a amintit foarte mult de alte povești de groază post-apocaliptice precum „The Last of Us” și „A Quiet Place” . În cadrul unei discuții cu Entertainment Weekly, producătorul Dylan Clark a declarat: „Faptul că am fost în Barcelona ne-a oferit șansa de a vedea cum supraviețuirea acestei amenințări intense într-un oraș emblematic ridică provocări diferite”.

Când se lansează Bird Box Barcelona?

„Bird Box Barcelona” are premiera pe Netflix pe 14 iulie. Netflix a anunțat că primul film a fost cel mai vizionat film original al serviciului de streaming, în prima săptămână pe platformă. Viitorul sequel este scris și regizat de Álex Pastor și David Pastor, care au luat locul cineastului Susanne Bier, primul regizor „Bird Box”.

Vezi mai jos trailerul:

Citește și