• Travis Kelce și Taylor Swift au sărbătorit victoria echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl la clubul de noapte Zouk din Las Vegas.
  • DJ-ul evenimentului, The Chainsmokers, a interpretat hitul lui Swift, „You Belong With Me”, în onoarea victoriei echipei și a prezenței artistei în club.
  • Kelce a surprins pe toată lumea cântând melodia „You Belong With Me” pentru Taylor Swift și a modificat versurile, întrebând „Ești îndrăgostită de mine?” în loc de versul original „Locul tău este cu mine”.

Se pare că Taylor Swift iubește din nou, după despărțirea de actorul britanic Joe Alwyn, cu care a avut o relație timp de șase ani, până în aprilie 2023.

Taylor Swift și Travis Kelce au sărbătorit victoria echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl, duminică seară, la clubul de noapte Zouk din Resorts World din Las Vegas, potrivit People.

The Chainsmokers a fost DJ-ul evenimentului și a interpretat hitul din 2008 al lui Swift în cinstea victoriei Chiefs și a prezenței ei în club.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Kelce a fost surprins în timp ce îi cânta iubitei sale, chiar melodia scrisă de aceasta, „You Belong With Me”. Când a ajuns la refren, a făcut o schimbare esențială în versuri.

„Ești îndrăgostit de mine?”, i-a cântat lui Swift, în loc să de „Locul tău este cu mine”, așa cum ar fi trebuit să sune versul original, scris de Taylor.

Taylor Swift nu părea să fie în cabina DJ-ului în timpul cântecului.

Într-un alt unghi al scenei, Swift este văzută arătând spre Travis Kelce și cântând împreună cu el. Ea a arătat cu degetul și a ridicat paharul spre acesta, atunci când au răsunat versurile „De ce nu poți vedea/Locul tău este lângă mine”.

Citește și