• Putin vorbeşte cu Xi despre noua ordine mondială, multipolară.
  • Secretarul britanic al Apărării: Lumea este în faza de pre-război.
  • Rusia, China, Iranul şi Coreea de Nord se pregătesc de război.

Astăzi se împlinesc 100 de ani de la moartea lui Lenin, al cărui corp este conservat într-un mausoleu din centrul Moscovei. În tot acest timp, Rusia a amenințat constant soarta popoarelor europene, Putin fiind ultimul lider care a adus războiul în Europa și, la fel ca predecesorul Lenin, visează la o Nouă Ordine Mondială, la comanda așa-zisei Axei a răului, formată din Rusia, China, Coreea de Nord și Iran, o combinație de state totalitare militarizate.

Noua Ordine Mondială și Axa Răului

Sunt 100 de ani de teroare în Europa. Nu a fost niciodată democrație în Rusia, iar asta a influențat țările din estul Europei Rusia a trecut de la o dictatură comunistă la o dictatură putinistă, mult mai dură.
Putin visează la o Nouă Ordine Mondială. Președintele rus a lucrat îndeaproape cu Xi Jinping.

Sunt foarte multe voci care spun că toate evenimentele sunt conectate: de la invazia Rusiei în Ucraina, la atacul Hamas îmotriva Israelului, tensiunile dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, și faptul că Iranul a ajuns să aibă aproximativ 100 de kg de uraniu îmbunătățit și poate crea bombe atomice de nivel mic și mediu. Toate acestea sunt visul lui Putin de a crea o axă a răului care să se contrapună actualei ordini mondiale, guvernate de Carta ONU.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Citește și