• Fostul prim-ministru a ironizat „wokerati globali” pentru că „tremură atât de violent” la ideea revenirii lui Trump la Casa Albă.
  • Luni, fostul președinte a câștigat, cu 51% din voturi, adunarea electorală din Iowa.
  • Trump nu a reușit să se angajeze să trimită arme în această țară și și-a exprimat în mod constant admirația pentru Vladimir Putin.

Boris Johnson l-a susținut pe Donald Trump pentru președinția SUA, susținând că acesta îi va surprinde pe criticii săi și va susține Ucraina, făcând „Occidentul mai puternic” și „lumea mai stabilă”, scrie Sky News.

Fostul prim-ministru a ironizat „wokerati globali” pentru că „tremură atât de violent” la ideea revenirii lui Trump la Casa Albă. Luni, fostul președinte a câștigat, cu 51% din voturi, adunarea electorală din Iowa, primul eveniment pe drumul spre desemnarea candidaților.

În editorialul său pentru Daily Mail, pentru care se pare că este plătit cu până la un milion de lire sterline pe an, dl Johnson a declarat că este convins că Trump va continua să înarmeze Ucraina.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?

Trump nu a reușit să se angajeze să trimită arme în această țară și și-a exprimat în mod constant admirația pentru Vladimir Putin. Într-un interviu recent, el și-a exprimat îngrijorarea că „dăm atât de mult echipament… nu avem muniție pentru noi înșine”.

Johnson a scris: „Pur și simplu nu pot să cred că Trump va renunța la ucraineni; dimpotrivă, după ce și-a dat seama, așa cum cu siguranță a făcut-o, că nu există nicio înțelegere cu Putin, consider că există o șansă bună ca el să dubleze eforturile și să termine ceea ce a început – oferindu-le ceea ce au nevoie pentru a câștiga”.

El a adăugat: „Dacă acesta este cazul, atunci există toate șansele ca, sub Trump, Occidentul să fie mai puternic, iar lumea mai stabilă.”

Citește și