După substanțele interzise, americanii analizează dacă Biden a adus decența la Casa Albă. Cum este văzut președintele american

United States President Joe Biden delivers remarks on the US Supreme Court decision in the case of ‘Students For Fair Admissions, Inc. v. President And Fellows Of Harvard College’ that was announced today in the Roosevelt Room of the White House in Washington, DC on June 29, 2023. The decision ruled that affirmative action admission policies ‘cannot be reconciled with the guarantees of the Equal Protection Clause’ and therefore violate the Constitution.

În urma descoperirilor de substanțe interzise și a activiștilor topless, americanii analizează dacă Biden a adus decența la Casa Albă, scrie Fox News. Americanii s-au gândit dacă președintele Biden a îndeplinit cererea sa de „onoare și decență” la Casa Albă, după descoperirea cocainei în aripa de vest și după ce activiștii au mers topless pe South Lawn.

Biden a scris pe Twitter în timpul alegerilor prezidențiale din 2020 că „trebuie să restabilim onoarea și decența Casei Albe”. Între timp, în weekend, cocaină a fost găsită într-o parte a Casei Albe pe care vizitatorii nu o pot accesa decât dacă realizează un tur ghidat.

„În ceea ce privește cocaina, ar fi putut ieși din buzunarul oricărui oaspete care intră”, a spus un american în cadrul unui interviu pentru Fox News. „Nu am văzut niciun videoclip care să arate că a venit de la un angajat sau de la vreun membru al familiei”.

În iunie, Biden s-a confruntat cu critici după ce activiștii transgender au mers topless la un eveniment Pride Month organizat la Casa Albă. Administrația a numit incidentul „nepotrivit și lipsit de respect”.

Sursă: Fox News

Dominique a spus că el crede că Biden respectă Casa Albă, dar „și-a pierdut coloana vertebrală” făcând acest lucru. „Cred că trebuie să facă un pic mai mult zgomot”, a adăugat el.

Ashli a spus că nu crede că Biden susține decența. „El încă nu luptă pentru ceea ce este corect în acest moment”, a spus ea.

Biden este cu un pas înainte comparativ cu fostul președinte Trump

„În comparație cu președintele anterior, el deține un nivel de profesionalism atunci când se adresează altora”, a spus ea. „Este atent la alegerea cuvântului său și este atent la modul în care alții îi pot percepe acțiunile.”

Sursă: Sky News

Citește și

Exit mobile version