• Mai este un an până la alegerile prezidențiale din 2024, dar Elon Musk știe deja pe cine vrea să vadă în funcție.
  • Musk i-a lăudat și criticat deopotrivă pe Biden și pe Trump, iar acum spune că își dorește ca președinte o „persoană normală”.
  • El a declarat pentru Fox News că și-ar dori un președinte „ale cărui valori săinteresul țării”.

Elon Musk spune că, pentru el, candidatul prezidențial ideal este „o persoană normală”.

Într-un interviu difuzat luni seară în cadrul emisiunii „Tucker Carlson Tonight” de pe Fox News Channel, miliardarul a discutat despre istoricul său electoral și despre persoana cu care ar fi înclinat să voteze în 2024, scrie Business Insider.

„Nu am votat pentru Donald Trump. De fapt, am votat pentru Biden. Nu spun că sunt un mare fan al lui Biden, pentru că ar fi probabil inexact, dar știți, avem decizii dificile de luat la alegerile prezidențiale”, a declarat Musk.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Privind în viitor, Musk a adăugat: „Sincer, aș prefera să punem ca președinte o persoană normală, o persoană normală, cu bun simț și ale cărei valori sunt intersele țării, chiar în centrul distribuției normale și cred că ar fi grozav”.

Musk i-a lăudat și criticat deopotrivă pe președintele Biden și pe Donald Trump în ultimii ani. El a spus că SUA și multe alte țări au o „gerontocrație”, referindu-se la un guvern controlat de cetățeni mult mai în vârstă decât majoritatea populației. De asemenea, el a cerut limite maxime de vârstă pentru legislatori și a spus că politicienii ar trebui să fie „în mod ideal, la 10 sau cel puțin, 20 de ani de vârsta medie a populației”.

Pozițiile politice, pe care le- a exprimat public, Musk a tins spre dreapta în ultimii ani. Vara trecută, el a declarat că a votat pentru prima dată republican, susținând-o pe fosta reprezentantă republicană republicană din Texas, Mayra Flores, în cadrul unor alegeri speciale.

Citește și