• „Blocul democratic” ar urma să se numească viitoarea alianță națională.
  • O alianţă PSD-PNL pentru alegerile de anul viitor ar fi un avantaj pentru România, declară la RFI liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu.
  • Aceste negocieri ar urma să se desfășoare într-un cadru restrâns, fără a avea mandat din partea conducerii celor două partide.

„Blocul democratic” ar urma să se numească viitoarea alianță națională. Practic, un USL al anului 2024. Premierul Marcel Ciolacu admite această situația, însă secreterul general al PNL, fostul ministru de Interne Lucian Bode, spune că nu există discuții nici secrete, nici nesecrete, însă nu respinge ideea ca liberalii și social-democrații să candideze pe liste comune.

Aceste discuții nu au fost respinse nici de liberali nici sociali democrați de-a lungul timpului, însă de fiecare dată este spunea că mai e mult timp până la alegeri.


Premierul Marcel Ciolacu a admis acest lucru spunând că e normal că există discuții, facem politică. Eu cred că PNL și PSD au dus la au adus o stabilitate în România, spunea pe liderul de social democrat.

Recomandări

A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
TAYLOR SWIFT FACE RAVAGII LA PARIS
O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
OLANDA SPUNE ADIO EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE

Iar secretarul general al liberalilor spunea că în acest moment nu există aceste discuții, dar exclude o posibilitate de încheiere a acestei alianțe. Și liderul PNL, Nicolae Ciucă, spunea că orice opțiune politică vă rămâne deschisă și că Partidul trebuie să și maximizeze șansele de la următoarele alegeri care vor avea loc în anul 2024.

Aceste negocieri ar urma să se desfășoare într-un cadru restrâns, fără a avea mandat din partea conducerii celor două partide.

Citește și