• Premierul Florin Cîțu a adresat marți un mesaj românilor despre evoluția economiei României în trimestrul II.
  • „13%, creștere economică, sună bine, nu?”, a spus prim-ministrul.

Șeful Guvernului a vorbit despre criza economică de anul trecut și a spus că revenirea rapidă a economiei României este explicată prin măsurile luate de Guvern și prin efortul românilor.Declarația a apărut după ce a fost anunțat că România a avut o creștere economică de 13,6% în trimestrul II.

„Am promis că România va avea o creștere economică rapidă, o revenire în V. Vă mulțumesc vouă, dragi români, este cea mai rapidă revenire pe care a avut o România… Cifra trebuie să o ținem minte… 13%, creștere economică, sună bine, nu?”, a declarat premierul marți seara.

Prim-ministrul a mai vorbit despre vaccin și a spus că guvernarea nu este afectată de campania electorală din PNL. Florin Cîțu a anunțat și obiectivele sale din poziția de șef al Guvernului.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

„Dragi români, actualul Guvern a dus România într-o nouă etapă de dezvoltare… Îmi doresc predictibilitate și stabilitate în viața economică… Acesta este doar începutul, este posibilă o creștere economică de două cifre, vă promit că până în 2024 vom face toate reformele pe care le-am promis atunci când nimeni nu avea curaj”, a anunțat Florin Cîțu.

Îmi doresc să rămâneți alături de mine, optimiști, a mai spus Cîțu la finalul mesajului său.