• Doar între 10 şi 20% din avioanele Lufthansa ar urma să decoleze.
  • Zborurile de pe aeroporturile din Hamburg şi Berlin sunt, de asemenea, perturbate.
  • Protestele sunt legate atât de salarii, cât şi de condiţiile de muncă.

O grevă de două zile a personalului de la sol al companiei aeriene Lufthansa a coincis cu o grevă de 35 de ore a mecanicilor de tren. Operatorul feroviar Deutsche Bahn a arătat că doar 20% din trenurile de lung parcurs circulă, iar cel mai mare aeroport din Germania, cel din Frankfurt, a anulat toate plecările, potrivit BBC.

Protestele sunt legate atât de salarii, cât şi de condiţiile de muncă în ceea ce priveşte Lufthansa şi operatorul feroviar de stat Deutsche Bahn.

Deutsche Bahn a declarat că se aşteaptă la perturbări masive” şi vineri. Pe lângă călătoriile cu trenul pe distanţe lungi, serviciile regionale au fost, de asemenea, afectate încă de joi dimineaţă, a precizat compania.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Zborurile au fost, de asemenea, mult reduse, compania Lufthansa anunţând încă de la începutul acestei săptămâni că aproximativ 1.000 de zboruri pe zi vor fi anulate, ceea ce va afecta aproximativ 200.000 de pasageri.

Doar între 10 şi 20% din avioanele Lufthansa ar urma să decoleze, zborurile de pe aeroporturile din Hamburg şi Berlin fiind, de asemenea, perturbate.

Citește și