• Kamala Harris, într-un interviu recent, a declarat pentru WSJ că este „gata să servească” ca președinte.
  • „Nu există nicio îndoială despre asta”, a răspuns ea când a fost întrebată dacă este pregătită să stea în Biroul Oval.
  • Harris a făcut remarcile deoarece preocupările legate de vârsta președintelui Biden au apărut ca o problemă în cursa din 2024.

Vicepreședintele Kamala Harris, într-un interviu recent, a spus că este „gata să servească” ca președinte pe fondul îngrijorărilor alegătorilor cu privire la vârsta președintelui Joe Biden – care s-au amplificat doar după ce raportul unui avocat special de săptămâna trecută a ridicat întrebări cu privire la acuitatea sa mentală, scrie Business Insider.

Într-un interviu acordat The Wall Street Journal, cu doar două zile înainte ca Robert Hur să-și elibereze raportul despre gestionarea de către Biden a documentelor clasificate, Harris a fost întrebată dacă trebuie să demonstreze electoratului că va fi pregătită să stea în Biroul Oval.

„Sunt gata să servesc. Nu există nicio îndoială în acest sens”, a spus Harris pentru The Journal. Vicepreședintele a spus apoi că oamenii care i-au observat performanța la locul de muncă sunt „pe deplin conștienți de capacitatea mea de a conduce”.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Harris, fost procuror de district din San Francisco, procuror general al statului California și senator american pentru California, a intrat în funcție ca o figură istorică – ca prima femeie, negru și indian-american vicepreședinte din istoria Americii.

Chiar înainte de a câștiga alegerile din 2020, Biden a spus că Harris va fi un partener cu drepturi depline la Casa Albă.

Citește și