• Mai multe persoane au fost rănite în urma unei explozii care s-a produs vineri în sud-vestul Rusiei, în apropierea frontierei cu Ucraina, anunță autoritățile locale.
  • Cel puţin 15 persoane au fost rănite în urma exploziei, potrivit bilanțului preliminar al autorităților ruse.
  • Vasili Golubev, guvernatorul regiunii, a sugerat că explozia este rezultatul unui atac cu rachetă.

UPDATE

12 persoane au fost duse la spitalele din Taganrog, 9 dintre ele au fost internate, a declarat guvernatorul regiunii Rostov.

UPDATE

În cazul celui de-al treilea atac guvernatorul spune că „Un obiect metalic a spart acoperișul unei case din districtul Neklinovsky din regiunea Rostov, nimeni nu a fost rănit.”

Iar „Un regim de urgență va fi introdus în zona exploziei din Taganrog”, a transmis primarul din Taganrog.

Recomandări

CINE VINE DUPĂ ȘOIGU
UK, LA RĂSCRUCE DE DRUMURI
ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
37 DE PERSOANE MOR ÎN INDONEZIA
CANADA, AFECTATĂ DE INCENDII
TELEGRAM SAU SIGNAL?

UPDATE

3 explozii au avut loc în Taganrog, Samara și Azov, în regiunea Rostov din Rusia.

„În jurul orei 17.15, regimul de la Kiev a făcut o a doua încercare de atac terorist cu o rachetă antiaeriană a sistemului de apărare aeriană S-200 transformată în versiune de lovitură.

O rachetă ucraineană a fost interceptată de sistemele rusești de apărare aeriană în apropierea orașului Azov, Regiunea Rostov. Fragmente ale unei rachete ucrainene doborâte au căzut într-o zonă pustie”, transmite Ministerul Apărării al Rusiei.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mai multe persoane au fost rănite în urma unei explozii care s-a produs vineri în sud-vestul Rusiei, în apropierea frontierei cu Ucraina, anunță autoritățile locale.

Explozia s-a produs în localitatea Taganrod, în regiunea Rostov-pe-Don, la 45 de kilometri de granița Rusiei cu Ucraina, scrie Mediafax.

Cel puţin 15 persoane au fost rănite în urma exploziei, potrivit bilanțului preliminar al autorităților ruse.

Vasili Golubev, guvernatorul regiunii, a sugerat că explozia este rezultatul unui atac cu rachetă, pe motiv că localitatea se află aproape de frontul din sud-estul Ucrainei.

Citește și :