• Donald Trump s-a întâlnit duminică cu Elon Musk, a relatat The New York Times.
  • The Times, care a citat trei surse anonime, a afirmat că Trump a căutat noi donatori.
  • De asemenea, Trump l-a lăudat pe miliardar, a declarat o sursă pentru Times.

Fostul președinte Donald Trump s-a întâlnit duminică cu Elon Musk în Palm Beach, Florida, în contextul în care fostul președinte caută mai mulți donatori pentru realegerea sa, scrie The New York Times, citând trei surse anonime.

Mai mulți sponsori ai Partidului Republican au fost de asemenea prezenți, în condițiile în care campania lui Trump caută în mod activ mari donatori, afirmă publicația. E foarte probabil ca alegerile generale din toamnă vor fi o luptă între Trump și președintele Joe Biden.

Președintele Joe Biden îl întrece pe predecesorul la fondurile pentru campanie. Biden a început luna trecută campania cu 56 de milioane de dolari, comparativ cu campania lui Trump, care avea puțin peste 30 de milioane de dolari. Trump și aliații săi au dat, de asemenea, sume importante pe cheltuieli juridice, un PAC pro-Trump a cheltuit peste 52 de milioane de dolari numai anul trecut pe cheltuieli juridice.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

O sursă care a vorbit cu Trump despre Musk a declarat pentru Times că acesta este un fan al miliardarului și ar dori să aibă și o întâlnire individuală cu el. Nu este clar dacă Musk intenționează să doneze pentru campania lui Trump.

Citește și