• Pasagerul unui vas de croazieră a fost salvat după 15 ore petrecute în mare. Incidentul s-a produs în Golful Mexic.
  • Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost miercuri seară la un bar de pe nava Carnival Valor împreună cu sora sa, dar nu a mai fost văzut după ce a mers la toaletă.
  • Mai multe echipaje de salvare au cercetat zona, iar bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 de kilometri în largul coastei statului Louisiana.

Pasagerul unui vas de croazieră a fost salvat după 15 ore petrecute în mare. Incidentul s-a produs în Golful Mexic. Un pasager care a dispărut de pe un vas de croazieră în Golful Mexic a fost salvat după mai bine de 15 ore petrecute în mare, anunţă Paza de Coastă americană, potrivit BBC.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost miercuri seară la un bar de pe nava Carnival Valor împreună cu sora sa, dar nu a mai fost văzut după ce a mers la toaletă. Mai multe echipaje de salvare au cercetat zona, iar bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 de kilometri în largul coastei statului Louisiana. Se pare că victima era în stare stabilă atunci când a fost scoasă din apă.

Locotenentul Seth Gross, de la Paza de Coastă a SUA, a declarat că bărbatul a stat în apă mai mult de 15 ore aceasta fiind „cea mai lungă perioadă absolută despre care am auzit şi doar unul dintre acele miracole de Ziua Recunoştinţei”.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Nu este clar cum a căzut în apă bărbatul de pe nava care se îndrepta spre Cotumel, în Mexic. În 2018, o britanică în vârstă de 46 de ani a fost salvată la 10 ore după ce a căzut în Marea Adriatică de pe vasul de croazieră.