• Biroul de Presă al Patriarhiei Române a transmis un mesaj de compansiune pentru familiile victimelor incendiului din localitatea Tohani
  • 6 oameni au murit în urma incendiului
  • Procurorii DNA intenționează ca în zilele următoare să redeschidă dosarul de corupție de la ISUJ Prahova, care implică și scandalul pe autorizația de incendiu de la pensiunea Ferma Dacilor, locație în care s-a petrecut o tragedie în noaptea de Crăciun.

Patriarhia Română a transmis un mesaj familiilor îndurerate în urma incendiului devastator din Tohani, care a luat 6 vieți.

„Patriarhia Română exprimă profundul său regret pentru victimele incendiului care a avut loc în dimineața zilei de marți, 26 decembrie 2023, în localitatea Tohani, comuna Gura Vadului, la pensiunea Ferma Dacilor, din județul Prahova, în urma căruia și-au pierdut viața un copil și 5 persoane adulte, dar sunt date dispărute şi alte persoane.

În aceste momente de mare durere pentru familiile, rudele, prietenii şi cunoscuţii celor decedaţi adresăm acestora cuvânt de compasiune şi de alinare sufletească.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

De asemenea, ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Cel răstignit şi înviat, să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi din cauza incendiului şi să-i întărească sufleteşte pe cei îndoliaţi”, se arată în mesajul transmis de Biroul de Presă al Patriarhiei Române.

Citește și