• Fiica cea mare a Regelui Norvegiei, Prințesa Märtha Louise, se va căsători cu șamanul Durek Verrett.
  • Cuplul, care a făcut un turneu în 2019 sub numele de „Prițesa și Șamanul”, a stârnit controverse în rândul populației norvegiene.
  • Deși prințesa Märtha Louise este primul copil al regelui Harald al V-lea, fratele ei, prințul moștenitor Haakon, îi va succeda tatălui său ca rege.

Fiica cea mare a Regelui Norvegiei, Prințesa Märtha Louise, se va căsători cu partenerul ei de la Hollywood, șamanul Durek Verrett. Cuplul a anunțat că evenimentul regal va avea loc vara viitoare, scrie Associated Press.

Regele Harald al V-lea a declarat că familia sa a fost „încântată să-l primească” pe Verret ca viitor membru al familiei. Acesta este din California și pretinde că este un șaman din a șasea generație. Prințesa norvegiană își poate urmări descendența până la regina Victoria a Marii Britanii.

În ultimii ani, prințesa Märtha Louise, în vârstă de 51 de ani, a spus că poate vorbi cu îngerii, în timp ce Verret, în vârstă de 48 de ani, susține că poate comunica cu o gamă largă de spirite, folosește medicina antică și are un medalion care ajută la alungarea energiilor rele și a vrăjilor.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Nunta va avea loc pe 24 august la Geiranger, apreciat pentru peisajul tipic norvegian printre munți și fiorduri.

Citește și: