• Președintele nord-coreean Kim Jong Un merge în Rusia pentru a discuta cu Putin de transferul de arme.
  • Ministerul rus al Apărării are nevoie de blindate, drone și sisteme de artilerie.
  • Coreea de Nord are peste 13.000 de sisteme de artilerie și peste 20.000 blindate.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un intenționează să călătorească în Rusia în această lună pentru a se întâlni cu președintele Vladimir Putin, a declarat un oficial american pentru CBS. Cei doi lideri vor discuta despre furnizarea de arme din Coreea de Nord necesare lui Putin pentru a-și susține războiul din Ucraina. Informația nu a fost confirmată încă de Kremlin.

Este clar că Putin are nevoie de forță proaspătă de muncă. În această toamnă se face 1 an de zile pentru cei 300.000 de rezerviști care au fost mobilizați și sunt presiuni mari din partea lor să fie trimiși acasă și eventual să facă alte mobilizări. 

New York Times a venit cu mai multe detalii și a spus că cei doi lideri s- ar putea întâlni la Vladivostok, la Forumul Economic Estic din septembrie 10 -13.

Recomandări

JO24: CEL MAI MARE DISPOZITIV DE SECURITATE
25 DE PERSOANE MOR ÎN URMA TAIFUNULUI GAEMI
BIDEN: MĂ RETRAG PENTRU DEMOCRAȚIE
NETANYAHU VREA O GAZA DEMILITARIZATĂ
KAMALA, SHOW ME THE MONEY!
ZBORURI OPRITE PE AEROPORTUL DIN FRANKFURT

Coreea de Nord este una din țările care au cantități imense de arme și muniție, în special de de artilerie.  Peste 20.000 de sisteme de blindate are Coreea de Nord și peste 13.000 de sisteme de artilerie, la care se adaugă multe milioane de muniție. 

Citește și