• Cuplul regal a participat la o slujbă de Joia Mare la York Minster înainte de Vinerea Mare și Duminica Paștelui.
  • Monarhul va păstra aspectul balconului Palatului Buckingham în ziua încoronării sale.
  • Prințul Harry și Meghan Markle nu au dezvăluit încă decizia lor dacă vor participa sau nu la încoronare.

Regina Camilla a ieșit în public pentru prima dată de când a fost anunțat că titlul ei se va schimba din Regina Consort în Regina pentru încoronarea ei și a Regelui Charles al III-lea, anunță The Independent.

Regele Charles și regina Camilla au participat la o slujbă de Joia Mare la York Minster înainte de Vinerea Mare și Duminica Paștelui, unde au împărțit, de asemenea, bani tradiționali pentru membri selectați ai comunității. Aceasta vine după ce s-a raportat că monarhul va păstra aspectul balconului Palatului Buckingham în ziua încoronării sale exclusiv membrilor care lucrează ai familiei regale, cei de care este cel mai apropiat.

Aceasta înseamnă că ducele și ducesa de Sussex și ducele de York nu vor fi invitați să apară pe balcon cu alți membri ai familiei. Prințul Harry și Meghan Markle nu au dezvăluit încă decizia lor dacă vor participa sau nu la încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Invitațiile oficiale pentru încoronarea Regelui și Reginei au fost dezvăluite miercuri, 5 aprilie, făcute de Andrew Jamieson. Ei s-au referit la Camilla drept Regina Camilla în loc de Regina Consort, confirmând informații că titlul ei s-ar schimba.

Sâmbătă, 6 mai, după ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla la Westminster Abbey, monarhul va apărea pe faimosul balcon al Palatului Buckingham pentru a face cu mâna mulțimii. În trecut, aparițiile pe balconul regal au prezentat mulți membri ai familiei regale, deoarece regretata Regina Elisabeta a II-a avea adesea să i se alăture copiii, nepoții și strănepoții.

Citește și: