• Ministerele de Externe ale Marii Britanii și Rusiei au fost implicate într-un scandal pe Twitter de ziua Păcălelilor.
  • Vineri, Rusia a publicat doctrina sa de politică externă, care a subliniat răspunsurile la așa-numitele „amenințări existențiale” la adresa hegemoniei americane.
  • Biroul pentru Externe, Commonwealth și Dezvoltare din Marea Britanie a răspuns: „Ziua Păcălelilor de 1 Aprilie este Mâine” .

Ministerele de Externe ale Marii Britanii și Rusiei au fost implicate într-un scandal pe Twitter de ziua Păcălelilor.

Ieri, Rusia a publicat doctrina sa actualizată de politică externă, care a subliniat răspunsurile la așa-numitele „amenințări existențiale” și sprijinul pentru liderii regionali non-occidentali într-o provocare la adresa hegemoniei americane, scrie Sky News.

Pe lângă anunț, ministerul său pentru afaceri externe a postat pe Twitter: „Politica externă a Rusiei este pașnică, deschisă, previzibilă, consecventă și pragamatică și se bazează pe respectul pentru principiile și normele universal recunoscute ale dreptului internațional” .

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Biroul pentru Externe, Commonwealth și Dezvoltare din Marea Britanie a răspuns: „Ziua Păcălelilor de 1 Aprilie este Mâine” .

Ministerul rus de externe a răspuns azi cu un link către site-ul său, care include titluri „crime politice comise de Regatul Unit” și „exemple de țări occidentale care fabrică pretexte pentru agresiune” .

Postarea de pe Twitter: „Ziua Păcălelilor este aici! Am reparat linkul pentru tine” .

Citește și:

Rusia preia președinția Consiliului de Securitate al ONU. Kievul o consideră o mișcare „absurdă”

RAPORT. Rusia pierde sisteme greu de înlocuit. Occidentul: Forțele Rusiei nu reușesc să găsească și să distrugă artileria ucraineană

Donald Trump a strâns peste 4 milioane de dolari în 24 de ore de la punerea sub acuzare: „Sunt gata să lupt”