• Magazinele și școlile au fost închise în orașul rus Belgorod.
  • Elevii din Belgorod care se află în apropierea graniței cu Ucraina nu vor merge la școală luni și mărți.
  • Dmitri Azarov a spus că una dintre rafinăriile din Syzran a fost incendiată.

Magazinele și școlile au fost închise în orașul rus Belgorod, după bombardamentele pe care autoritățile de acolo le-au pus pe seama Ucrainei, scrie BBC. Guvernatorul Belgorodului, Vyacheslav Gladkov a declarat că două persoane au fost ucise. Sistemele de apărare aeriană au doborât opt ​​​​rachete ucrainene, a spus Gladkov.

Elevii din Belgorod care se află în apropierea graniței cu Ucraina nu vor merge la școală luni și mărți, a spus guvernatorul. În timp ce centrele comerciale din Belgorod vor fi închise duminică și luni, a adăugat Gladkov.

Gladkov a spus că o femeie a fost ucisă într-o parcare în timp ce era cu fiul ei și își plimbau câinele. „Medicii luptă pentru viața fiului ei”, a spus guvernatorul. Imaginile care circulă pe rețelele de socializare arată o parcare plină de fum și foc. Belgorod a fost ținta mai multor lovituri de răzbunare din partea Kievului. Ministerul rus al Apărării a confirmat că „a provocat pierderi” în zonele de graniță ale Ucrainei și regiunile Belgorod și Kursk.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?

Tot sâmbătă, guvernatorul regiunii Samara – la sud-est de Moscova – a declarat că dronele ucrainene au vizat două rafinării de petrol. Într-o postare pe Telegram, Dmitri Azarov a spus că una dintre rafinăriile din Syzran a fost incendiată, dar nu au fost victime. Kievul nu a comentat atacurile de la Belgorod.

Citește și