• Sebastian Burduja îi propune lui Nicușor Dan alegeri primare.
  • Burduja este candidatul PNL pentru primăria București.
  • PNL va avea candidați proprii la alegerile locale.
  • PSD conduce în sondajele pentru europarlamentare, cu 31%.
  • SOS, partidul Dianei Șoșoacă, are 8% în intențiile de vot.
  • 79% din români nu au încredere în Klaus Iohannis.

Sebastian Burduja vrea alegeri pe model american la București.

Ministrul al Energiei și președinte al PNL București, Burduja candidează la primăria Capitalei. Ca să vadă care dintre candidații de dreapta ar bate-o pe Gabriela Firea l-a provocat pe Nicușor Dan la un tur de primare la primărie, dar nu a primit vreun răspuns.

Și la primăriile de sector PNL va propune candidați proprii. Iar partidul ar vrea chiar să comaseze localele, care ar trebui să aibă loc în septembrie, cu europarlamentarele din 9 iunie.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE
HALEP JOACĂ LA PARIS
FACI MAMOGRAFIE CU A.I.

În ultimul sondaj de opinie, AUR îi suflă în ceafă PNL-ului la un procent distanță, 19 si 20. PSD ar fi votat de 31% dintre alegători, USR ar avea 13%, iar partidul Dianei Șoșoacă, SOS, depășește UDMR și are cel mai mare scor în sondaje de până acum, 8%.

Neîncrederea la politicieni atinge cote maxime

Campionii sunt Klaus Iohannis și Ludovic Orban, 8 din 10 români nu au încredere în ei. 7 din 10 nu cred nici în Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă sau Diana Șoșoacă.

Liderul PNL Bucureşti, ministrul Sebastian Burduja, a declarat că îşi asumă candidatura la Primăria Capitalei, el precizând că este în fişa postului său, după ce a preluat şefia organizaţiei PNL Bucureşti. ”I-am spus public domnului Nicuşor Dan: Vrei să o baţi pe Firea? Trebuie să mă baţi mai întâi pe mine. Haide să facem alegeri primare. Nu mi-a răspuns”, a mai spus Burduja.

Citește și