• Un șofer din Craiova a plătit 35 de euro pentru o oră de parcare.
  • Șoferul a fost taxat de mai multe ori, din cauza unei erori de soft.
  • O oră de parcare în centrul Craiovei costă 2 lei.

Cea mai scumpă parcare e la Craiova. Un șofer a plătit 35 de euro pentru o singură oră, în centrul orașului. Tehnica i-a jucat feste.

Cristi povestește că spre finalul lunii iunie a mers în oraș, la o întâlnire cu prietenii. Și-a lăsat mașina în centrul orașului, într-o parcare publică. A plătit o oră, prin sms, apoi a vrut să prelungească rezervarea pentru parcare, cu încă o oră. A trimis mesaj, dar cum nu primea confirmare, a reîncercat. Tot fără rezultat. Și-a calculat că, decât să plătească 800 de lei amendă și taxa de ridicare a mașinii, mai bine pleacă. Surprinza a venit în urmă cu câteva zile, când a primit factura de la compania de telefonie mobilă.

Mi-a apărut că mesajul nu s-a trimis. Am mai dat retrimitere încă o dată, de două ori. Până să ajung la mașină au început să primesc confirmări. Și am primit, una după alta, 70 de confirmări în decurs de 1-2 minute. Primeam mesaje încontinuu. Imediat, eu am crezut că e vreo eroare, ceva. Și a doua zi, când mi-am verificat costul suplimentar, aveam 35 de euro în plus, față de ce aveam eu, de obicei”, a povestit Cristi, șofer.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Tot în seara aceea, am pățit și la prietena mea. Și ea a dat un singur mesaj, i-au venit vreo 6 confirmări. Am sunat la operator, iar la ei în sistem apare că pur și simplu aș fi trimis eu acele 70 de mesaje la parcare”, a adăugat craioveanul.

Viceprimarul Craiovei spune că șoferii păgubiți își vor primi banii înapoi.

Este vorba de un soft al parcărilor, cumpărat. Îl administrează o firmă care l-a și montat. Cetățeanul va primi banii înapoi. Este suficient să vină cu un extras de cont de la parcarea aceea și s evor regla. Aceste lucruri se întâmplă în lume, nu este vina primăriei că un soft a avut o eroare”, a spus viceprimarul Craiovei, Rela Filip.