Ești de acord cu înființarea unui fond de investiții în infrastructură, alimentat din impozitul pe venit al fiecărui plătitor de taxe, aproximativ 40 miliarde lei/an, care să încorporeze bugetul CNAIR și fondurile europene?

DA / NU

Prin investirea în fond a impozitului pe venit, TU vei deveni acționar și vei vota administratorii și managerii fondului.

Recomandări

CE I-A SPUS CHARLES LUI SIR KEIR STARMER?
ORBAN SE ÎNTÂLNEȘTE CU PUTIN
PEDRO SANCHEZ VIZITEAZĂ ROMÂNIA
MALPENSA DEVINE BERLUSCONI
PUTIN DESCHIDE O POARTĂ SPRE DONEȚK
ASPRETELE, VĂZUT PENTRU PRIMA OARĂ NOAPTEA

ȘTII CĂ:
Partidele au perpetutat, prin incompetență și corupție, starea de subdezvoltare a infrastructurii rutiere, feroviare și navale, subminând integrarea României în rețelele de transport europene, creșterea economică și securitatea națională;

România are cel mai mic număr de kilometri de autostradă/cap de locuitor din Uniunea Europeană, iar viteza medie a trenurilor de călători este 45 km/oră și a celor de marfă 15 km/oră;

Răspunsul tău va fi dezbătut miercuri, 3 iulie, ora 22:00, de Adrian Sârbu, Hofi și Nemo, la ȘTIU PE CE LUME TRĂIESC.

Votează pe site-urile alephnews.ro, zf.ro, mediafax.ro la finalul fiecărui articol. Poți vota și pe toate paginile de social media – Instagram @alephnews, @stiupecelumetraiesc și @stiuoficial la story, YouTube Aleph News, TikTok, X, LinkedIn și Telegram @alephnews.

Citește și