• Se vorbește foarte mult că Rusia ar putea avea mai multe victorii în perioada următoare.
  • Rusia are aproximativ 400.000 de militari angrenați în războiul din Ucraina.
  • Pentagonul și-a cheltuit 97% din bugetul alocat.

Statele Unite nu mai au bani pentru a finanța Ucraina. Avertismentul sumbru vine din partea Casei Albe. Directorul pentru buget al Casei Albe, Shalanda Young, spune că Statele Unite sunt în criză de timp și de bani pentru a ajuta Ucraina să lupte în războiul cu Rusia.

Administrația Biden a cerut în octombrie Congresului aproape 106 miliarde de dolari pentru a finanța planuri ambițioase pentru Ucraina, Israel și securitatea frontierelor americane. Republicanii controlează Camera Reprezentanților cu o majoritate restrânsă, iar finanțarea pentru Ucraina a devenit controversată din punct de vedere politic cu unii parlamentari de dreapta.

Se vorbește foarte mult că Rusia ar putea avea mai multe victorii în perioada următoare. Rusia are aproximativ 400.00 de militari angrenați în războiul din Ucraina. Pentagonul și-a cheltuit 97% din bugetul alocat, ceea ce determină să rămână fără bani până la finalul anului. Avertismentul a venit chiar de la șefa biroului de bugete de la Casa Albă.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

În aceste condiții, SUA au fost principalii furnizori de echipamente militare pentru Ucraina. În urmă cu două săptămâni, SUA au oferit un ajutor de 100 milioane de dolari, în timp de Germania a oferit 1,3 miliarde, inclusiv trei sisteme aeriene antirachetă.

Citește și