• Oficialii americani, împreună cu serviciile de informații, au întocmit un raport oficial prin care explică prezența obiectelor zburătoare de pe cer.
  • Raportul arată că nu au fost găsite dovezi prin care să se demonstreze că obiectele zburătoare ar fi nave spațiale extraterestre.
  • În același timp, oficialii americani nici nu pot infirma suspiciunile.
  • Deși primul raport este unul clasificat, din care s-au putut extrage câteva concluzii, există și o versiune declasificată, iar aceasta va fi prezentată Congresului până la 25 iunie.
  • Până și versiunea declasificată conține o anexă cu date secrete, ceea ce va face ca oamenii să creadă în continuare că Guvernul deține informații despre vizite extraterestre pe Pământ.
  • Problema OZN-uril și a extratereștrilor a revenit în prim plan odată cu declarația lui Barack Obama din cadrul show-ului de televiziune „The Late Night Show”: „Există imagini și înregistrări cu obiecte de pe cer despre care nu știm exact ce sunt”.

Oficialii americani din serviciile de informații nu au găsit nicio dovadă prin care să demonstreze că fenomenele aeriene la care au asistat piloții Marinei în ultimii ani sunt nave spațiale extraterestre, relatează The New York Times.

Totuși, piloții nici nu pot explica mișcările și obiectele neobișnuite care au ridicat numeroase semne de întrebare oamenilor de știință, dar și militarilor.

Conform unui raport guvernamental, de-a lungul ultimilor 20 de ani au avut loc peste 120 de incidente aeriene. Același raport arată că acestea nu au fost provocate de tehnologii militare americane și nici de tehnologii avansate ale Guvernului American.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Astfel, piloții Marinei care au raportat de-a lungul timpului că au văzut obiecte sau nave ciudate, pentru care nu au putut găsi o explicație, nu au intrat în contact cu programe sau cu tehnologii guvernamentale.

Aceasta ar fi singura concluzie ce poate fi extrasă din raportul clasificat al serviciilor de informații.

Fenomenele greu de explicat în ceea ce privește prezența extraterestră

Vestea bună este că oficialii au și o versiune neclasificată a raportului, iar aceasta va fi prezentată Congresului până la data de 25 iunie.

Totuși, această versiune a raportului nu aduce foarte multe argumente și concluzii diferite față de cele prezentate mai sus, iar unele dintre ele sunt descrise de specialiști ca fiind „ambigue”. Ceea ce înseamnă că Guvernul nu a putut exclude definitiv că fenomenele observate de piloții militari ar putea fi, într-adevăr, nave spațiale extraterestre.

Raportul guvernamental mai spune că există o mulțime de fenomene care ar fi greu de explicat. De exemplu, viteza cu care se deplasează aceste obiecte, dar și capacitatea de a schimba direcția, inclusiv capacitatea de a se scufunda.

Raportul va conține și o anexă care rămâne clasificată. Anexa nu prezintă nicio dovadă că navele spațiale sunt extraterestre, conform The New York Times, însă, pentru simplul fapt că documentul este secret, oamenii vor continua să trăiască cu suspiciuni și cu ideea că Guvernul deține informații despre vizite extraterestre pe Pământ.

Barack Obama, la „The Late Night Show”: „Există imagini și înregistrări cu obiecte de pe cer despre care nu știm exact ce sunt”

Americanii au fost fascinați de OZN-uri dintotdeauna, iar acest lucru a revenit în prim plan odată cu declarația lui Barack Obama de la „The Late Night Show”.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a declarat în cadrul show-ului de televiziune că „Există imagini și înregistrări cu obiecte de pe cer despre care nu știm exact ce sunt”.