• Cei mai mulți bani i-ar fi primit modelul Playboy, Karen McDougal.
  • Din 2018, Karen s-a retras din viața publică, tocmai în Arizona.
  • Cu 12 zile înainte de alegerile prezidențiale, avocatul lui Trump i-ar fi transferat lui Stormy Daniels suma de 130.000 de dolari.

Trei povești i-au pus capac lui Donald Trump. Două femei și un portar. Toate trei au ingredientele
unui scandal glossy: sex, bani și faimă. Fostul președinte este acuzat de fabricarea unei scheme „catch and kill” prin care a plătit pentru tăcerea a trei persoane.

Cei mai mulți bani i-ar fi primit modelul Playboy, Karen McDougal. 150 de mii de dolari l-ar fi costat pe Trump s-o reducă la tăcere, după ce aceasta a pretins că a avut o relație sexuală cu fostul șef de la Casa Albă. După interviul de confesiune în fața lui Anderson Cooper, din 2018, Karen s-a retras din viața publică, tocmai în Arizona.

Sursă foto – CNN

Cu 12 zile înainte de alegerile prezidențiale, avocatul fostului președinte i-ar fi transferat lui Stormy Daniels suma de 130.000 de dolari. După ce a câștigat alegerile, Trump i-a transferat lui Michael Cohen 400 mii de dolari. Adică, plata pentru Stormy, plus un bonus personal și contravaloarea taxelor.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Portarul din poveste se numește Dino Sajudin și a primit 30.000 de dolari, după ce acesta a încercat să vândă informații despre un presupus copil nelegitim al fostului președinte. Femeia anonimă aflată în centrul poveștii a negat vreo relație cu Trump, scria The Post. Plata ar fi fost făcută prin CEO-ul American Media, David Pecker, star witness în procesul istoric. Procurorii spun că Trump a fost atât de recunoscător pentru ajutorul lui Pecker la suprimarea poveștii, încât l-a invitat la inaugurarea sa și la cina la Casa Albă.

După ce a fost inculpat, Donald Trump și-a strâns toată familia la Mar a Lago și a aruncat acuzații, într-un discurs de 25 de minute.

„George Soros l-a susținut pe procurorul Alvin Bragg din New York, care a făcut campanie pe motiv că îl va prinde pe președintele Trump. Am un judecător care îl urăște pe Trump, cu o soție și o familie care îl urăsc pe Trump, a cărui fiică a lucrat pentru Kamala Harris și acum primește bani din campania Biden-Harris. O mulțime de bani. În mod incredibil, suntem acum o națiune care eșuează. Cu toate acestea, nu am nicio îndoială că vom face America din nou mare, a declarat fostul președinte.

Citește și: