• Carlson: „Niciun jurnalist din Vest nu a vrut să vorbească cu Putin.”
  • „Interviul va fi publicat când Tucker Carlson e pregătit,” spune Dimitri Peskov.
  • Carlson spune că așteaptă răspuns de la Zelenski pentru un interviu.

Prin vocea purtătorului de cuvânt Dmitri Peskov, Kremlin a anunțat că „interviul o să fie publicat atunci când jurnalistul este pregătit”. Peskov spune că Tucker Carlson nu ține cu Rusia, dar are o poziție diferită față de cea a presei din vest care nu este obiectivă.

„Uite de ce facem interviul. În primul rând, pentru că e jobul nostru. Suntem în jurnalism. Datoria noastră este să informăm oamenii,” spune Tucker Carlson. „O mare parte din lume înțelege această situație perfect. Poate vedea asta. Întreabă pe oricine din Asia sau din Orientul Mijlociu cum arată viitorul, dar populația din țările vorbitoare de limbă engleză pare că nu știe,” a adăugat Carlson. „Niciun jurnalist din occident nu s-a deranjat să îi ia interviu celuilalt președinte implicat în conflict, Vladimir Putin. Majoritatea americanilor nu au idee de ce Putin a invadat Ucraina sau care sunt obiectivele lui acum. Nu i-au auzit niciodată vocea. E greșit,” a mai spus acesta.

Tucker Carlson spune că i-a trimis și lui Zelenski o invitație de interviu. Acum așteaptă răspunsul președintelui Ucrainei.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Citește și: