• Emmanuel Macron a fost prezent pe Stade de France pentru ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de rugby din Franța.
  • Președintele francez a ținut un discurs de deschidere, la finalul spectacolului inaugural.
  • Șeful statului a fost apoi huiduit de o parte din public.

Emmanuel Macron a fost prezent pe Stade de France pentru ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de rugby din Franța, care a avut loc vineri. La finalul spectacolului inaugural, el a luat cuvântul de la tribună, adresându-se publicului de pe Stade de France pentru discursul de deschidere, relatează La Depeche.fr .

Șeful statului a fost apoi huiduit de o parte din public.

„Prieteni ai rugby-ului, pentru noi toți cei din Franța, este o imensă mândrie să primim toate echipele Cupei Mondiale de Rugby și pe Les Bleus pe teritoriul nostru. Franța speră să câștige această Cupă Mondială pe teren. Ea speră să o câștige în inimile oamenilor. Cu gustul nostru pentru ospitalitate, cu calitatea facilităților noastre și a publicului nostru, Franța va fi terenul de joacă pentru toate cele trei jumătăți. În rugby, lumea ne cunoaște flerul francez, iar anul acesta vom arăta Share-ul nostru francez. Să trecem la joc, declar deschisă cea de-a zecea ediție a Cupei Mondiale de Rugby”, a fost declarația președintelui francez către public.

Recomandări

NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT
BRAZILIA ESTE LOVITĂ DE INUNDAȚII

Citește și