• Emmanuel Macron a fost prezent pe Stade de France pentru ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de rugby din Franța.
  • Președintele francez a ținut un discurs de deschidere, la finalul spectacolului inaugural.
  • Șeful statului a fost apoi huiduit de o parte din public.

Emmanuel Macron a fost prezent pe Stade de France pentru ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de rugby din Franța, care a avut loc vineri. La finalul spectacolului inaugural, el a luat cuvântul de la tribună, adresându-se publicului de pe Stade de France pentru discursul de deschidere, relatează La Depeche.fr .

Șeful statului a fost apoi huiduit de o parte din public.

„Prieteni ai rugby-ului, pentru noi toți cei din Franța, este o imensă mândrie să primim toate echipele Cupei Mondiale de Rugby și pe Les Bleus pe teritoriul nostru. Franța speră să câștige această Cupă Mondială pe teren. Ea speră să o câștige în inimile oamenilor. Cu gustul nostru pentru ospitalitate, cu calitatea facilităților noastre și a publicului nostru, Franța va fi terenul de joacă pentru toate cele trei jumătăți. În rugby, lumea ne cunoaște flerul francez, iar anul acesta vom arăta Share-ul nostru francez. Să trecem la joc, declar deschisă cea de-a zecea ediție a Cupei Mondiale de Rugby”, a fost declarația președintelui francez către public.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Citește și