• Emmanuel Macron a fost filmat cântând pe străzile Parisului după ce și-a apărat controversata reformă a pensiilor într-un discurs.
  • În videoclipul realizat pe timp de noapte, Macron poate fi văzut citind de pe telefonul său versurile piesei „Le Refuge”.
  • Mulți internauți au suspectat că filmarea a fost falsificată cu ajutorul inteligenței artificiale sau prin alte mijloace.

Emmanuel Macron a fost filmat cântând pe străzile Parisului după ce și-a apărat controversata reformă a pensiilor într-un discurs adresat francezilor.


În videoclipul realizat pe timp de noapte, Macron poate fi văzut citind de pe telefonul său versurile piesei „Le Refuge”, un cântec despre o cabană din lanțul muntos de la granița de sud-vest a Franței cu Spania, înconjurat de bărbați de 20-30 de ani care cântă împreună cu el, scrie The Telegraph.


Mulți internauți au suspectat că filmarea a fost falsificată cu ajutorul inteligenței artificiale sau prin alte mijloace atunci când a apărut pentru prima dată, însă persoane apropiate lui Macron au declarat pentru Associated Foreign Press că este autentică.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN


„Președintele a avut un moment cu soția sa (Brigitte Macron) după discursul său (de luni seara).
S-au întâlnit cu un grup de tineri care cântau… așa că li s-a alăturat într-un cântec din Pirinei pe care îl cunoaște și îl iubește”, au declarat aceștia.


Imaginile au fost distribuite pentru prima dată pe pagina de Facebook a unei organizații numite „Projet Canto”, un grup dedicat conservării cântecelor tradiționale care s-a confruntat cu critici pentru că a oferit înregistrări ale unor cântece din Germania nazistă.


Citește și