• Joe Biden și-a prezentat discursul pentru realegerea sa în 2024 în fața membrilor de sindicat din Philadelphia.
  • Confederaţia sindicală AFL-CIO, care a organizat acest miting, i-a oferit oficial, vineri, sprijinul pentru 2024.
  • La centrul de conferințe din Philadelphia, președintele american a declarat, în aplauzele publicului, că este convins că ,,ţara asta este pe cale să-şi ia avântul” .

,,Este timpul ca superbogaţii să înceapă să plătească echitabil partea lor” : în campanie pentru realegerea sa în 2024, Joe Biden şi-a lăudat sâmbătă în statul-cheie Pennsylvania investiţiile în infrastructură şi tehnologiile de vârf şi a cerut o impozitare mai mare a marilor companii şi miliardarilor, scrie ALJAZEERA.

În centrul de conferinţe din Philadelphia, în faţa unui public format din sindicalişti, preşedintele american a afirmat în aplauzele celor prezenţi că este convins că ,,ţara asta este pe cale să-şi ia avântul” .

Biden a ținut primul miting de campanie pentru candidatura la realegerea din 2024

,,Investiţiile pe care le-am făcut în ultimii trei ani au puterea de a transforma această ţară în următoarele cinci decenii” a spus el, referindu-se la “CHIPS and Science Act”, o lege care prevede aproape 53 de miliarde de dolari pentru producţie şi cercetare în sectorul cipurilor electronice, şi la “Inflation Reduction Act” , un uriaş plan de investiţii în energia verde.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Dacă republicanii vor câştiga în 2024, ,,se vor lega de locurile voastre de muncă” revenind asupra reformelor sale, a susţinut el.

FOTO – ALJAZEERA

Are Biden ce-i trebuie pentru a câștiga din nou?

Curtând votul clasei muncitoare, Joe Biden i-a atacat şi pe cei mai bogaţi.

,,Nu mă deranjează că sunt miliardari. Trebuie doar să-şi plătească echitabil partea lor!” , a declarat el.

,,Mai simplu spus: este timpul ca marile companii şi cei foarte bogaţi să înceapă să-şi plătească echitabil partea lor”, a continuat Joe Biden.

Confederaţia sindicală AFL-CIO, care a organizat acest miting, i-a oferit oficial, vineri, sprijinul pentru 2024.

Citește și

O familie a găsit 800.000 de monede în subsolul casei. Cuplul spera să descopere o monedă care valorează un milion de dolari

Cum a furat iar spectacolul prințul Louis la prima paradă oficială Trooping the Colour a regelui Charles al III-lea de când a devenit monarh

Despre ce vorbesc doi dintre cei mai bogați oameni din lume atunci când se întâlnesc?