VIDEO. Susținătorii președintelui Erdogan sărbătoresc deja în stradă

FOTO - Twitter
  • Susținătorii lui Erdogan au ieșit pe străzile din Istambul și alte orașe pentru a sărbători victoria președintelui claxonând și cântând cântece naționaliste.
  • Aproape toată lumea este sigură de victoria actualului președinte.
  • Deși voturile sunt încă în curs de numărare, mașinile cu steaguri turcești au început să circule pe străzi.

Deși numărătoarea voturilor nu s-a terminat încă, susținătorii președintelui Erdogan au ieșit deja pe străzile din Istambul și alte orașe pentru a sărbători victoria președintelui claxonând și cântând cântece naționaliste. Aproape toată lumea este sigură de victoria actualului președinte, scrie presa internațională.

Centrul orașului din Kahramanmaras s-a transformat într-o petrecere, în timp ce locuitorii se adună pe străzi pentru a urmări rezultatele alegerilor în direct, la televizor. În urmă cu aproximativ patru luni, orașul a fost devastat de cutremurele care au ucis peste 50.000 de persoane în Turcia.

În Kasimpasa, cartierul din Istanbul în care s-a născut Erdogan, toți ochii sunt ațintiți asupra televizoarelor care prezintă rezultatele alegerilor în magazine și cafenele. Deși voturile sunt încă în curs de numărare, mașinile cu steaguri turcești au început să circule pe străzi.

Citește și

SUA „sunt sunt pregătite să lupte chiar și diseară, în spațiu, dacă va fi nevoie”, spune un oficial militar

VIDEO. China vrea să cucerească cerul cu C919, primul avion de „design național” care a făcut zborul inaugural

VIDEO. Apa de pe un canal din Veneția a devenit verde fosforescentă