• Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, îi e recunoscător Germaniei pentru ajutorul dat cu rachete Patriot în războiul cu Rusia.
  • Liderul de la Kiev i-a mulţumit cancelarului german şi pentru faptul că Berlinul a furnizat Ucrainei mai multe rachete de apărare antiaeriană într-un „moment critic”.
  • „O conversaţie productivă cu cancelarul german Olaf Scholz. Fac apel la toţi ceilalţi lideri ai statelor partenere să urmeze acest exemplu”, a arătat Zelenski pe Telegram.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, îi e recunoscător Germaniei pentru ajutorul dat cu rachete Patriot în războiul cu Rusia.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a mulţumit cancelarului german Olaf Scholz pentru livrarea unui sistem de rachete Patriot suplimentar.

De asemenea, liderul de la Kiev i-a mulţumit cancelarului german şi pentru faptul că Berlinul a furnizat Ucrainei mai multe rachete de apărare antiaeriană într-un „moment critic”, scrie Reuters.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„O conversaţie productivă cu cancelarul german Olaf Scholz. Fac apel la toţi ceilalţi lideri ai statelor partenere să urmeze acest exemplu”, a arătat Zelenski pe Telegram.

Citește și