Sebastian Ujică, Felix Damian și Radu Magdin, analist politic, fac parte din juriul de astăzi

  • Mult-asteptatul summit NATO de la Vilnius i-a adus doar nervi lui Zelenski. Desi era vorba că presedintele Ucrainei ajunge abia maine, s-a prezentat de azi. Zelenski trebuie să se consoleze cu lucrurile pe care țările NATO i l-au oferit si până acum: arme, bani si sprijin politic. Nici o vorbă despre momentul în care Ucraina va intra in NATO. Interesul major este pe… Suedia. Si vorba lui Trump de ani de zile: dați cel putin 2% din PIB pentru apărare.
  • Electricele prind viteză. Cota de piață a mașinilor electrice urcă la 10% în primele 6 luni ale anului, de la 7,7% acum un an. În iunie, cota a trecut de 12% în România. Mașinile plugin-hibrid au o creștere de 47% față de anul trecut.
  • Secretul orelor de somn în funcție de vârstă. Când e recomandat să nu dormi noaptea – iti spun eu azi. Când să dormi, ai tot auzit… si nu prea respecti.
  • Și Iohannis a fost la poza de grup la summit-ul de la Vilnius. Se intoarce de acolo cu mai multe trupe NATO – soldații străini pe care alianta s-a angajat că ii va ține in România ca să intărească flancul de est al NATO. Si, e oficial! România va fi centru de antrenament pentru avioane F-16.
  • Primarul Bucureștiului Nicușor Dan și noul arhitect al Capitalei Matei Damian au fost azi căutați la primărie de procurorii DNA. Ei sunt suspectați că i-au permis unui angajat să semneze în lunile aprilie-mai, sute de certificate de urbanism, deși angajatul nu avea acest drept.
  • Pontul verii: Cum te asiguri că bagajele tale coboara primele din avion.

Recomandări

IARNĂ RECE ÎN EUROPA
NINTENDO ARE MUZEU
KELEMEN CANDIDEAZĂ
PAPA CERE RUGĂCIUNE
STOP, EXPLOZIE!
CE LASĂ ÎN URMĂ HELENE