• Andrew Tate a declarat că s-a mutat în România crezând că este o țară coruptă.
  • Avocații săi din România au susținut că acesta și-a schimbat părerea după ce a fost arestat.
  • În prezent, Tate este cercetat pentru suspiciune de trafic de persoane. El a negat acuzațiile.

Andrew Tate, influencer online și fost kickboxer, se află în prezent în arest la domiciliu în urma detenției sale în România, și-ar fi schimbat părerea despre România, susține Insider. Avocatul lui Tate, Eugen Vidineac, a declarat pentru The New York Times că Tate a încetat să se mai gândească la faptul că România este atât de coruptă” după ce a fost arestat la noi în țară.

Declarația avocatului său este o pivotare față de afirmațiile anterioare ale lui Tate privind lipsa de legalitate din țara est-europeană. Tate, care este cercetat sub suspiciunea de trafic de persoane împreună cu fratele său Tristan și cele două asociate ale lor, Georgiana Naghel și Luana Radu, s-a mutat în România în 2017. El și fratele său au fost arestați în decembrie și sunt ținuți în arest la domiciliu în așteptarea procesului. Cu toate acestea, ei au negat acuzațiile.

După ce s-a mutat în România, Tate a meditat în mod constant pe internet despre presupusa sa libertate nou descoperită în România. Nu sunt un violator nenorocit, dar îmi place ideea de a putea face ce vreau. Îmi place să fiu liber”, a spus Tate într-un videoclip care a fost ulterior eliminat de pe canalul său de YouTube. Tate a adăugat că el crede că corupția este mult mai accesibilă” în Europa de Est.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Sursă: Alexandru Busca

Aceasta nu este prima dată când avocatul său revine asupra propriilor declarații ale clientului său. Vidineac s-a distanțat anterior de declarațiile făcute de Tate, susținând că arestarea și ancheta sa au fost legate de o conspirație obscură, dar vagă, pentru a-l reduce la tăcere.

Am o profesie serioasă și nu l-am întrebat pe clientul meu despre această poveste Matrix, deoarece cred că este vorba despre ceva pe platformele media sau pe platformele de internet”, a declarat Vidineac pentru postul public de televiziune turc TRT World în ianuarie.

Citește și:

STUDIU. Jumătate dintre oameni sunt de părere că „întâlnirea” cu un chatbot A.I nu ar trebui să fie considerată „înșelat”

VIDEO. Șeful ONU: „Lumea nu reușește să protejeze civilii prinși în conflict. Aproape 17.000 de civili au fost uciși anul trecut”

Rusia prelungește cu trei luni arestul jurnalistului american, Evan Gershkovich, acuzat de spionaj