• Jandarmeria Galați a sesizat Parchetul Militar Iași cu privire la cazul jandarmului care a amenințat un polițist
  • Un ofiţer MAI l-a ameninţat pe un poliţist rutier din Tecuci
  • „Voi avea grijă special de tine,” a spus jandarmul

Jandarmeria Galaţi a sesizat cazul ofiţerului care a ameninţat un poliţist, în Tecuci, Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, a anunţat, duminică, instituţia.

Reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi au transmis că la nivelul unităţii a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară după ce Europol a postat pe pagina de Facebook modul în care un jandarm ameninţa un poliţist, în trafic, spunându-i că „La următoarea misiune, când voi coordona toate activităţile, voi avea grijă special de tine”.

În anchetă este luat în discuţie comportamentul jandarmului faţă de lucrătorii de poliţie.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

„Conform raportului întocmit de către ofiţer şi în baza verificărilor efectuate de către comisie, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi cu privire la fapte susceptibile de a fi infracţiuni”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.

Aceştia precizează că ofiţerul nu este încadrat pe o funcţie de conducere în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, ci îndeplineşte funcţia de ofiţer specialist în cadrul Serviciului Management Operaţional.

Un ofiţer MAI l-a ameninţat pe un poliţist rutier din Tecuci, nemulţumit că echipajul i-a dat avertisment soţiei sale pentru că nu avea actele la ea: „La următoarea misiune, când voi coordona toate activităţile, voi avea grijă special de tine”, a spus jandarmul, care i-a şi spus soţiei să nu semneze procesul verbal de contravenţie.