• Filmările pentru Rust au reluat săptămâna aceasta în Montana, la aproape 18 luni de la filmări.
  • Acuzațiile de ucidere din culpă împotriva lui Baldwin au fost retrase joi în New Mexico.
  • Actorul a negat că a apăsat trăgaciul, deși un raport al FBI a concluzionat ulterior că arma nu ar fi putut fi trasă fără ca trăgaciul să fie apăsat.

Familia Halynei Hutchins spune că îl va da în judecată pe Alec Baldwin, în ciuda faptului că s-a renunțat la acuzațiile sale penale, scrie BBC. Acuzațiile de ucidere din culpă împotriva lui Baldwin, care ținea în mână pistolul care a tras glonțul fatal, au fost retrase joi în New Mexico.

Un avocat al părinților și al sorei lui Hutchins a spus că actorul „nu poate scăpa de responsabilitatea” pentru moartea ei. Alec Baldwin ajunsese deja la o înțelegere cu văduvul și fiul ei de 10 ani.

În octombrie 2021, Baldwin exersa să tragă cu arma pe platoul de filmare la o fermă de lângă Santa Fe când a explodat, lovind-o pe Hutchins, în vârstă de 42 de ani și rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Actorul a negat că a apăsat trăgaciul, deși un raport al FBI a concluzionat ulterior că arma nu ar fi putut fi trasă fără ca trăgaciul să fie apăsat. El trebuia să fie în instanță pentru o audiere preliminară pe 3 mai. Joi, procurorii au spus că vor retrage acuzațiile împotriva actorului după ce au fost dezvăluite noi fapte care necesită investigații suplimentare.

Armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, continuă să se confrunte cu două acuzații de omor involuntar. Gloria Allred, un avocat care o reprezintă pe mama lui Hutchins, Olga Solovey, tatăl ei Anatolii Androsovych și sora Svetlana Zemko, a declarat vineri că clienții ei „rămân plini de speranță”, în ciuda faptului că decizia procurorului de a renunța la acuzațiile penale.

„Baldwin poate pretinde că nu este responsabil pentru a apăsat pe trăgaci și a aruncat un glonț care a pus capăt vieții Halynei”, a spus avocatul familiei într-un comunicat. Filmările pentru Rust au reluat săptămâna aceasta în Montana, la aproape 18 luni de la filmări.

Citește și