Familia Halynei Hutchins va continua cu un proces civil față de Alec Baldwin, în ciuda faptului că s-a renunțat la acuzațiile sale penale

Familia Halynei Hutchins spune că îl va da în judecată pe Alec Baldwin, în ciuda faptului că s-a renunțat la acuzațiile sale penale, scrie BBC. Acuzațiile de ucidere din culpă împotriva lui Baldwin, care ținea în mână pistolul care a tras glonțul fatal, au fost retrase joi în New Mexico.

Un avocat al părinților și al sorei lui Hutchins a spus că actorul „nu poate scăpa de responsabilitatea” pentru moartea ei. Alec Baldwin ajunsese deja la o înțelegere cu văduvul și fiul ei de 10 ani.

În octombrie 2021, Baldwin exersa să tragă cu arma pe platoul de filmare la o fermă de lângă Santa Fe când a explodat, lovind-o pe Hutchins, în vârstă de 42 de ani și rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Actorul a negat că a apăsat trăgaciul, deși un raport al FBI a concluzionat ulterior că arma nu ar fi putut fi trasă fără ca trăgaciul să fie apăsat. El trebuia să fie în instanță pentru o audiere preliminară pe 3 mai. Joi, procurorii au spus că vor retrage acuzațiile împotriva actorului după ce au fost dezvăluite noi fapte care necesită investigații suplimentare.

Armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, continuă să se confrunte cu două acuzații de omor involuntar. Gloria Allred, un avocat care o reprezintă pe mama lui Hutchins, Olga Solovey, tatăl ei Anatolii Androsovych și sora Svetlana Zemko, a declarat vineri că clienții ei „rămân plini de speranță”, în ciuda faptului că decizia procurorului de a renunța la acuzațiile penale.

„Baldwin poate pretinde că nu este responsabil pentru a apăsat pe trăgaci și a aruncat un glonț care a pus capăt vieții Halynei”, a spus avocatul familiei într-un comunicat. Filmările pentru Rust au reluat săptămâna aceasta în Montana, la aproape 18 luni de la filmări.

Citește și

Exit mobile version