• O femeie în vârstă de 78 de ani, car a mai fost condamnată de două ori pentru jafuri bancare, este din nou acuzată de furt.
  • Procurorii spun că femeia a fost oprită ulterior într-o mașină cu bani împrăștiați pe podea și a fost foarte dură cu poliția.
  • Femeia se confruntă cu noi acuzații după ce ar fi efectuat un jaf în Missouri, în timpul căruia a înmânat unui casier un bilet pe care scria „Nu am vrut să vă sperii”.

O femeie în vârstă de 78 de ani, care a mai fost condamnată de două ori pentru jafuri bancare, se confruntă cu noi acuzații după ce ar fi efectuat un jaf în Missouri, în timpul căruia a înmânat unui casier un bilet pe care scria „Nu am vrut să vă sperii”, scrie The Guardian.

Bonnie Gooch a fost încarcerată în baza unei cauțiuni de 25.000 de dolari după ce a fost acuzată de un singur capăt de acuzare pentru furt sau tentativă de furt dintr-o instituție financiară în cazul jafului de miercurea trecută din Pleasant Hill, a relatat Kansas City Star.

Gooch a fost condamnată pentru jefuirea unei bănci din California în 1977 și a uneia din Lee’s Summit, suburbie a orașului Kansas City, în 2020. Eliberarea sa condiționată pentru cel de-al doilea jaf s-a încheiat în noiembrie 2021.
Documentele depuse la tribunalul din Cass County în cel mai recent caz au declarat că biletul de jaf cerea „13.000 de bancnote mici” și a adăugat: „Vă mulțumesc, îmi pare rău, nu am vrut să vă sperii”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

Femeia i-ar fi spus casieriței să nu numere banii și „să i-i dea pur și simplu”. De asemenea, înregistrările camerelor de supraveghere au surprins-o pe aceasta bătând în tejghea, cerându-i casierului să se grăbească, au declarat procurorii din Cass County. Martorii au declarat că suspecta era îmbrăcată toată în gri și purta mănuși de plastic, o mască neagră N95 și ochelari de soare negri, a relatat City Star.

Procurorii au declarat că aceasta mirosea puternic a alcool când ofițerii au oprit-o la mai puțin de 3,2 km distanță, cu banii împrăștiați pe podeaua mașinii. Ea a fost „foarte severă” cu ofițerii. „Este pur și simplu trist”, a declarat șeful poliției din Pleasant Hill, Tommy Wright, adăugând că suspecta nu suferă de afecțiuni diagnosticate.

Citește și