• Donald Trump l-a atacat din nou sâmbătă pe fostul său avocat Michael Cohen.
  • Se așteaptă ca Cohen să fie un martor cheie al acuzării în procesul care va începe luni cu selecția juraților și care va fi primul proces penal din istorie al unui fost președinte american.
  • Procurorii l-au acuzat pe Trump că a falsificat registrele de afaceri pentru a ascunde o plată de 130.000 de dolari către Stormy Daniels.

Donald Trump l-a atacat din nou sâmbătă pe fostul său avocat Michael Cohen. Fostul președinte american testează astfel limitelele unui ordin de interdicție care nu îi permit să facă declarații publice despre martori în legătură cu mărturiile lor în viitorul său proces penal din New York.

Într-o postare pe platforma sa Truth Social, fostul președinte a scris: „Avocatul și infractorul căzut în dizgrație Michael Cohen a fost urmărit penal pentru MINCIUNĂ? Doar oamenii lui TRUMP sunt urmăriți penal de acest judecător și de acești huligani!”.

Se așteaptă ca Cohen să fie un martor cheie al acuzării în procesul care va începe luni cu selecția juraților și care va fi primul proces penal din istorie al unui fost președinte american, scrie Reuters.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Procurorii l-au acuzat pe Trump că a falsificat registrele de afaceri pentru a ascunde o plată de 130.000 de dolari către Stormy Daniels înainte de alegerile din 2016 pentru a cumpăra tăcerea acesteia în legătură cu o presupusă întâlnire sexuală cu Trump.

Citește și