• Tafelspitz este considerat unul din preparatele tradiționale ale Austriei.
  • Poți încerca Apfelstrudel, o prăjitură locală ce este umplută cu mere proaspete.
  • Spatzle, o altă specialitate culinară, este un tăiețel de ou care se servește sub diferite forme și varietăți.

Ossobuco și tafelspitz sunt rețete culinare mai puțin cunoscute la noi, dar foarte populare la ele în alte țari. Există diverse specialități culinare pe care le poți încerca în Austria și de care te poți îndrăgosti, atât de gust, cât și de felul în care este prezentat.

Tafelspitz este una dintre supele recunoscute în Austria. O supă de carne de vită garnisită cu orice vrem, iar elementul interesant este sosul de vișine.

La desert, Apfelstrudel, o prăjitură locală ce este umplută cu mere proaspete, e nelipsită la masa austriecilor. Îl poți servi cu frișcă sau cu sos de vanilie.

Recomandări

ZELENSKI MERGE LA MADRID
PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ
VIVIENNE RENUNȚĂ LA NUMELE DE FAMILIE
AI PRIMAR, A.I. AVATAR
DEZASTRU ÎN PAPUA NOUA GUINEE
NE IA A.I.-UL LOCUL DE MUNCĂ?

Sursă: Einfach

Dacă vrem totuși să alegem să mâncăm mai aproape de România, putem merge în Ungaria pentru a servi o supă de pește. Se prepară din mai multe feluri de pește care este pisat și fiert cu boia.

Citește și