• Gisele, fotomodel și actriță, folosește denimul, în diverse forme, în ținutele sale.
  • Gisele a fost văzuta la New York într-o fustă midi evazată din denim, cu un tiv asimetric.
  • Gisele Bündchen și-a completat ținuta cu un palton clasic și cizme lungi cu toc stiletto.

Cum te îmbraci azi? Gisele Bündchen, fotomodel și actriță, te poate inspira. Când nu știi ce outfit să alegi, denimul e salvator. Pe tărâmul modei, puține materiale posedă farmecul și versatilitatea durabilă a denimului.

Gisele Bündchen ne amintește de frumusețea durabilă care se găsește în elementele de bază ale denimului. Recent văzută la New York, Gisele a pus în evidență exemplul perfect al ținutei de tranziție de la iarnă la primăvară.

În centrul ansamblului se afla o fustă midi evazată din denim, care iese în evidență cu tivul său ușor asimetric. Culoarea albastră clasică, ornamentată cu o decolorare subtilă la nivelul coapselor, a întruchipat farmecul atemporal al denimului. Asortată cu un pulover negru cu guler înalt, modelul a îmbinat fără efort rafinamentul cu eleganța casual. Pentru a-și accentua talia ea a optat pentru o curea neagră. Dar și pentru un palton clasic de culoare camel care a echilibrat ținuta.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”

Stilul de stradă al celebrităților servește adesea drept barometru. Recentele apariții ale lui Emily Ratajkowski cu fusta din denim cu imprimeu de iepure și Anne Hathaway cu ansamblul îndrăzneț – jumătate de denim și jumătate de costum negru – subliniază evoluția continuă a materialului.

Citește și