• Starul Black Adam, Dwayne Johnson, și-a arătat latura de părinte iubitor într-o postare pe Instagram în care fiicele sale îl machiază.
  • Johnson a încercat timp de o oră să își îndepărteze rujul de pe cap și de pe față, dar nu a reușit.
  • Johnson este o persoană care își exprimă cu mândrie legătura tată-fiice.

Într-o nouă postare pe Instagram, starul din Black Adam, în vârstă de 50 de ani, și-a arătat abilitățile de părinte în cel mai bun mod posibil – cu un clip în care este machiat de cele două fiice ale sale: Jasmine, 7 ani, și Tiana, 4 ani, pe care le are cu soția sa, Lauren Hashian.

Tati, putem să-ți facem o schimbare de look?” , a scris Johnson în descrierea videoclipului, în care apare cu fața plină de ruj roz.

„Nu, iubito, tati are o întâlnire pe zoom în 10 minute. Ok, dar fă-o repede, dar fă-mi doar unghiile și fă-mă să arăt frumos. „

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Este destul de ușor să transformi un fost Sexiest Man Alive într-un personaj haios, prin aplicarea unui machiaj roz și a unei mustăți subțiri pe față. Cu toate acestea, Dwayne Johnson a povestit că după acest experiment DIY cu machiajul, întâlnirea sa pe Zoom a fost anulată.

În timpul apelului video, cele două fetițe s-au amuzat de aspectul său și l-au ridiculizat, fără milă. Johnson a încercat timp de o oră să își îndepărteze rujul de pe cap și de pe față, dar nu a reușit.

În glumă, el a menționat că nu știa că machiajul va păta pielea în acest mod.

Va veni o vreme când chestiile astea nu vor mai conta pentru ele, așa că tati se bagă” , a adăugat el.

Johnson, tatăl Simonei în vârstă de 21 de ani, pe care o are cu fosta sa soție Dany Garcia, este o persoană care își exprimă deschis și cu mândrie legătura tată-fiice, nu doar online, ci și în viața de zi cu zi.

În 2021, el a vorbit pentru revista PEOPLE despre creșterea fiicelor, explicând că rolul său de tată de fată i-a permis să devină ,,mai tandru și mai blând” . El a adăugat că el și soția sa le cresc pe cele două fete mai mici într-un ,,mediu și o cultură în care nu există limite în viață” .

El a mai spus că, acasă, Jasmine și Tiana ,,sunt ca niște tornade” .

Citește și:

Cum arată „Honey Fitz”, iahtul prezidențial care a servit cinci președinți americani

Nelson Piquet, triplu campion de Formula 1, amendat pentru comentarii rasiste și homofobe la adresa lui Lewis Hamilton

Vacanță de coșmar: Mușcată de un țânțar, o dansatoare și-a pierdut mâinile și picioarele în somn